Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödpudding med banan och choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En maffig efterrätt för alla chokladälskare. Strö gärna över lite hackade hasselnötter när du ställer fram den på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skiva bananerna och hacka chokladen fint. Blanda det med brödtärningarna och lägg allt i en smord, ugnssäker form. Vispa ihop ägg, mjölk och strösocker och häll i formen. Strö över råsocker.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
  4. Servera puddingen ljummen tillsammans med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.