Bland jäst och vatten i en skål med mjölet och 1 tsk salt till en deg som släpper fingrarna.
Låt den jäsa 45 minuter.
Under tiden hackas löken och steks i lite olja.
Äpplen skärs i tärningar utan kärnor, men med skal och steks efter löken i samma stekpanna. Blandas och smaksätts med timjan, citronskal och saft, honung, salt och pepparrot.
Degen kavlas ut till en rektangel.
Äppelröran breds ut på degen som sedan rullas ihop till en rulle. Den skärs i bitar, precis som när man gör bullar, och läggs på en bakplåt för jäsning cirka 30 minuter. Pensla lite olja och strö salt på bröden som sedan bakas på 200 grader cirka 20 minuter.
Man kan göra små pizzor istället för brödrullar. Äppelröran kan ersättas med andra röror.
Hinner ni inte med röror så baka bara brödet.
Det är alltid gott med eget bröd och väldigt enkelt.