Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form.
  2. Blanda samman alla ingredienserna till såsen, utom ost, i en kastrull.
  3. Koka upp såsen och låt koka i 2 min utan lock. Häll såsen över köttet och strö osten över.
  4. Gratinera i ugn 25 min, 175 grader.
  5. Vid servering: strö halverade, urkärnade blå vindruvor över köttet. Servera med ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saarrraa 15 februari 2009

    Detta 'är någonting som är det godaste jag någonsin har ätit ! Helt sjukt så gott det är !

  • Pirkko 8 juli 2010

    Tack för en Jättegod kycklingrecept! En klar 5:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.