Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broilerlår med vitlök och rosmarin

 
  • Serverar: 1-9 portioner
Skriv ut

Ingen snabbmat, men enkel ändå. Jag tillreder långpannan full varje gång, det brukar bli 9 lår då.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Placera ut broilerlåren i långpannan med skinnsidan neråt. Krydda med ungefär hälften av kryddpåsen. Skala och skiva vitlöken och sprid ut ovanpå låren. Tillsätt vatten (inte på kryddningen).
  2. Sätt i ugnen, grädda 45 minuter i 175 grader. Vänd på broilerlåren. Strö ut resten av kryddpåsen och rosmarin på skinnsidan. Tillsätt grädde. Får grädda i samma temperatur 45 minuter till. När ca.15 min återstår kan man tillsätta grädde tills man har önskad mängd av "sås". Broilern är färdig när ytan är gyllenbrun. Serveras med ris, majs och ananas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.