Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownie med kokosägg

 
Skriv ut

Vem som helst blir salig på Brownies...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla ut kokosmassan i en rulle och skär upp i ca 10-12 g bitar. Rulla små ägg och ställ åt sidan.
  2. Chokladtryffel: Koka upp grädde och honung och slå det över chokladen. Mixa slät. Lägg plast på tryffeln och ställ svalt.
  3. Browniesmet: Koka upp smöret och slå det över chokladen. Rör om tills det smält. Tillsätt övriga ingredienser i nämnd ordning.
  4. Fyll upp browniesmeten i en smörad springform och baka i ca 10 minuter i 200 °C. Tag ut och låt kallna.
  5. När tryffeln och brownien kallnat, stöppla på tryffeln, sikta kakao på toppen och garnera med kokosäggen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.