Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownie Pizza

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Underbar brownie dessert som ser ut som en pizza!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl. kakao och bakpulver.
  2. Smält smöret I en kastrull, och rör ner 2 dl av chokladbitarna. Rör tills det är en jämn smet. och ta sedan av från värmen.
  3. Rör ner socker, ägg och vaniljsockret i den ordningen. Rör sedan ner chokladblandningen i mjölblandningen och rör til en jämn smet.
  4. Häll i en runf form, ca 24-28 cm i diameter. Strö den sista 1 dl chokladbitar längs kanten av formen. Grädda 20 min i 175 grader.
  5. Ta ut kakan, och strö över de vita chokladbitarna i mitten av kakan - låt de smälta (för att skynda på det hela kan man sätta in kakan en kort stund i ugnen igen). Bred ut chokladen som "ost" på pizzan och dekorera med m&m. Låt svalna och njut!
  6. Kan vara lite svår att skära när den är nybakad (men smakar himmelskt!!) men får den verkligen stå och stelna till sig är det inga problem, då kan man lätt servera den som en pizza!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pinballbell 6 februari 2009

    Hej! Har ni något tips var mankan hitta amerikanska chocklate chip ? Eller några andra choklad prickar? LEtar och letar men kan inte hitta

  • jzw0010 6 februari 2009

    Vet inte om chocolate chips finns ehmma i sverige.. Men du kan säkert använda vilken choklad som helst, hacka mjölkchoklad eller blockchoklad i lite större bitar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.