Är du muffins och brownie fantast? Då är denna muffin något för dig! Både muffins och brownie.
Instruktioner
- Förvärm ugnen till 180 grader. Knäck äggen i en skål, tillsätt sockret och rör med en träsked tills allt är väl blandat. Rör ner det smälta smöret, följt av mjölken och vaniljextraktet.
- Sikta mjöl, kakaopulver och bakpulver över smeten och blanda ner det. Till sist rörs chokladbitarna ner. Fördela smeten i tolv muffinsforma och strö lite hackad choklad över som dekoraton.
- Grädda i förvärmd ugn i 20-25 minuter tills de börjar kännas fasta på ytan. Dessa brownies reser bara lite grann, inte alls som vanliga pösiga muffins.
- Ta plåten ur ugnen och låt svalna på ugnsgaller. Förvara i lufttät behållare och ät inom 5 dagar.
Publicerat den
12 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar