Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Browniemuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Är du muffins och brownie fantast? Då är denna muffin något för dig! Både muffins och brownie.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugnen till 180 grader. Knäck äggen i en skål, tillsätt sockret och rör med en träsked tills allt är väl blandat. Rör ner det smälta smöret, följt av mjölken och vaniljextraktet.
  2. Sikta mjöl, kakaopulver och bakpulver över smeten och blanda ner det. Till sist rörs chokladbitarna ner. Fördela smeten i tolv muffinsforma och strö lite hackad choklad över som dekoraton.
  3. Grädda i förvärmd ugn i 20-25 minuter tills de börjar kännas fasta på ytan. Dessa brownies reser bara lite grann, inte alls som vanliga pösiga muffins.
  4. Ta plåten ur ugnen och låt svalna på ugnsgaller. Förvara i lufttät behållare och ät inom 5 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.