Lättare att göra än vad de kan verka. Det är fyllningen som är grejen med det här receptet och den eventuella mödan med lite olika moment lönar sig verkligen!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C. Vispa margarin och socker vitt och pösigt. Vispa sedan i ett ägg i taget. Tillsätt vaniljsocker och mjölk. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten.
- Fyll formarna till 3/4 ungefär och grädda dem i mitten av ugnen i ca 15-20 min. Låt svalna.
- Gör fyllningen genom att först röra smör/margarin mjukt och ha sedan i övriga ingredienser. Eller mixa ihop krämen i mixer. Mängden florsocker anpassas efter smak och konsistens på krämen.
- När muffinsarna svalnat, skär av toppen i form av en kon (skär sedan också eventuellt av konen nertill för att fyllningen ska ”få plats”). Fyll muffinsarna med krämen och lägg på locket. NJUT! Förvara svalt.
Publicerat den
21 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar