Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Amerikanska chokladrutor som är makalöst goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 150 º
  2. Smörj och bröa en liten långpanna, ca 20x30 cm. Grovhacka nötterna. Smält smöret och rör ner kakaon. Låt det svalna.
  3. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner chokladblandningen och mjölet blandat med vaniljsocker och bakpulver. Tillsätt nötterna och bred ut smeten i lång-pannan.
  4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen, ca 35 minuter. Låt kakan svalna något. Smält chokladen, bruten i bitar, i mikron i en djup tallrik, på högsta effekt ca 1 1/2 minut (eller på spisen över en kastrull med kokande vatten). Bred chokladen över kakan. Dekorera med hela pekannötkärnor. Låt chokladen stelna och skär sedan kakan i rutor.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.