Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Valnigt brownie-recept som jag brukar lyckas med.

Ingredienser

Instruktioner

Smält chokladen i vattenbad eller i mikron. Jag brukar smälta i vattenbad för att skålen inte ska bli så varm när man värmer i mikrovågsugnen. Hacka valnötskärnorna (ganska så grovt). Blanda sedan i dom med mjölet, saltet och vaniljsocker. Rör smöret och sockret poröst. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda sedan i chokladen och mjölblandningen. Häll smeten i en smord form, ca 20x30 cm, eller klä den med bakplåtspapper. Gräddas i mitten av ugnen i 175 grader i 20 min. Låt kakan svalna och sedan skär den i jämnstora fyrkantiga bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.