Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med banan, espresso och fikon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

En smakrik Brownies som passar in nu i juletiderna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i mikrovågsugnen, låt svalna lite.
  2. Vispa smör, socker och farinsocker poröst. Rör ner äggen, ett i taget, och vispa noga. Tillsätt vanilj och espressokaffe, och bananen i bitar. Vispa ordentligt. Rör sedan ner den smälta chokladen, mjölet och fikonen. Skrapa ner i en smord ugnsform (en liten långpanna) och grädda på 175°C i ca 20-25 minuter.
  3. Vill ni ha en mer smak av jul går der bra att riva ner lite apelsinskal i smeten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bagarmaggan 16 december 2008

    Ser fantastiskt goda ut. Vackra kakor!

  • EowynUndomiel 7 februari 2009

    Dessa måste man verkligen prova (Y)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.