Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med ganache

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaskiga brownies som alla borde testa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Ta bort skålen från vattenbadet, blanda ner sockret och sedan äggen ett i taget under omrörning. Blanda ner vanilj och mjöl. Häll smeten i en form (ca 20 * 20 cm) klädd med bakplåtspapper och grädda i 165 grader i ca 25 minuter.
  2. Ganache: Smält allting i en liten kastrull. Häll över kakan och ställ in i kylskåpet, låt stelna några timmar eller över natten. Skär i bitar

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tingeling13 29 augusti 2011

    SUPERGOD!!!

  • Kakan1986 23 augusti 2012

    Oj va goda dom blev!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.