Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownies med marshmallows

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Ngt för chokladälskaren

Ingredienser

Instruktioner

Bryt chokladen i bitar och smält den över vattenbad. Låt svalna lite. Tärna matfettet och låt det smälta i chokladen. Rör till en jämn smet. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda, mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör ner det i äggsmeten. Tillsätt chokladblandningen och blanda försiktigt. Vänd ner marshmallowbitarna. Klä en ugnssäker form, ca 20*20 cm med bakplåtspapper. Häll i smeten och grädda i nedre delen av ugnen tills kakan stelnat men fortfarande e lite kladdig inuti, ca 25-30 minuter. Låt kakan svalna. Skär kakan i rutor. Använd en vass kniv som du sköljer i hett vatten och torkar av mellan gångerna. Sikta över lite florsocker vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • reyhan 8 juli 2009

    Blev först jätteseg sen stenhård.

  • SofieL 8 juli 2009

    Nej men va tråkigt =(!! Den har inte blivit hård för mej.

  • reyhan 9 juli 2009

    marshmallowsen smalt o blandades i smeten, står inte heller hur många grader man ska grädda i så det fick bli 200 grader, kanske det som va felet?

  • Nyttnamn 10 juli 2009

    Vad har du för värme i ugnen? Är 200 grader bra som Reyhan testade?

  • SofieL 10 juli 2009

    Jag har haft 175 grader, mina marshmallows smälte också när de var i ugnen, men inte direkt när jag blandade dom i smeten, nu var det ett tag sen jag gjorde just detta recept, måste testa det snart igen, så tråkigt när det inte blivit bra för dej reyhan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.