- Serverar: 60 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
I bland vill man ha något gott till kaffet. De här är inte så feta, bara att njuta.
Instruktioner
- Smält margarin och 100 g choklad i vattenbad. Vispa ägg och socker mycket pösigt och rör ner choklad- och margarinblandningen.
- Blanda mjöl, bakpulver, kakao, och hasselnötter, rör ner i chokladmassan. Grovhacka resten av chokladen och blanda ner. Tillsätt romarom i smeten.
- Bred ut i smeten på en bakplåt med bakfolie och grädda mitt i ugnen i 180 grader i 25-30 minuter. Skär i 60 bitar medan kakan ännu är varm, låt svalna och servera.
Publicerat den
25 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
vad betyder 2,5 poäng??
precis lika dålig och onyttig som en vanlig chokladkaka???????
2,5 poäng eller points som de kallar det i viktväktarna är ett räknesätt för att kontrollera hur mycket du stoppar i dig varje dag.