Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brun köttfärssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant av köttfärssås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, hacka och bryn löken. Bryn nötfärsen. Skiva och bryn champinjonerna. Tillsätt sedan vatten, soja och buljongtärningen. Låt det puttra ett tag. Blanda ihop mjölken med mjölet och red av såsen. Servera med pasta.
  2. Kan varieras med t.e.x grön paprika, kidneybönor, squash eller majs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 14 september 2008

    Som den jag åt när jag var liten :). Sönerna gillade den och hyllade avsaknaden av tomat och ketchup. Kommer att ätas igen. Vi gjorde grunden och åt med spaghetti och stekt zucchini till. De färska champinjonerna passar perfekt i rätten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.