Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruna bröd

 
  • Serverar: 100 portioner
Skriv ut

En smakrik liten kaka som mamma gjorde när jag var liten

Ingredienser

Instruktioner

  1. Här går det utmärkt att använda matberedaren.
  2. Blanda mjöl, socker, hjorthornssalt i en skål, tillsätt kylskåpskallt margarin, skuret i bitar, kanel, kardemumma och hackad oskållad mandel. Arbeta samman degen. Tillsätt ägget och arbeta in det i degen. Låt vila någon timme i kylen.
  3. Rulla ut små bollar, doppa bollen i pärlsockret, lägg på en bakplåtsklädd plåt.
  4. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 10 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.