Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brunchpizza

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Är det här Italiens svar på "English Breakfast"??

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Dra ut pizzadegen så att den får en oval form. Täck degen med pizzasås, oregano och ost.
  3. Förgrädda ca 10 minuter i mitten av ugnen.
  4. Fräs den gula löken och lägg den åt sidan. Fräs spenaten ca 1 minut.
  5. Lägg på spenat och knäck därefter äggen över pizzan.
  6. Baka i mitten av ugnen ca 5 minuter tills äggen har stannat. Äggulan ska fortfarande var krämig nästan rinnig.
  7. Toppa pizzan med skinka, lök och tomater.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.