Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruscetta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Smakrikt och somrigt tomattilltugg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka tomater och basilika. Blanda med olja och salt. Rosta brödet i ugn eller i brödrost. Halvera vitlöksklyftorna och gnid in ena sidan av brödskivorna. Lägg upp tomaterna på brödet och servera.
  2. Det är otroligt hur mycket vitlökssmak det blir av att bara gnida brödet.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • fedevegan 24 april 2014

    Receptet ser perfekt ut. En enda sak. Det heter BRUSCHETTA!!!! Inte heller här var man skulle ha bra koll på recept, ursprung och namn skirver man rätt?? MVH Federico

  • Hakana 24 april 2014

    Frederico: Du skrev ju inte heller rätt... ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.