Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruscetta med ädelost och tomatröra

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Utmärkt som en liten förrätt eller tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla brödskivorna med olivolja och grilla/rosta. Hacka tomater och vitlök blanda med basilika, citron och olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar, ev. någon droppe balsamico. Smula ädelosten och blanda med kesellan. Ta en klick av vardera på brödskivan och garnera med ruccola eller mangold.
  2. Tips: använd hackad gurka och rödlök istället för citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.