Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruschetta med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett sätt att njuta av kantareller är att göra en god bruschetta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Rensa kantarellerna och skär dem i mindre bitar. Fräs dem i 1 msk smör, låt den vätska som svampen ger ifrån sig koka in och tillsätt därefter ytterligare 1 msk smör och fräs svampen tills den blir gyllene och doftar gott. Salta.
  3. Skiva brödet och pensla varje skiva med olja och gnid in med vitlöksklyftorna.
  4. Rosta bröden i ugn, 200 grader, 4– 5 minuter.
  5. Skär osten i tunna skivor och stek dem några minuter på varje sida. Placera en ostbit på varje brödskiva och toppa med kantarellerna.
  6. Servera genast eller håll bruschettorna varma i ugn, 100 grader, 5– 10 minuter fram till servering.
  7. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.