Ett sätt att njuta av kantareller är att göra en god bruschetta
Instruktioner
- Ugn 200°
- Rensa kantarellerna och skär dem i mindre bitar. Fräs dem i 1 msk smör, låt den vätska som svampen ger ifrån sig koka in och tillsätt därefter ytterligare 1 msk smör och fräs svampen tills den blir gyllene och doftar gott. Salta.
- Skiva brödet och pensla varje skiva med olja och gnid in med vitlöksklyftorna.
- Rosta bröden i ugn, 200 grader, 4– 5 minuter.
- Skär osten i tunna skivor och stek dem några minuter på varje sida. Placera en ostbit på varje brödskiva och toppa med kantarellerna.
- Servera genast eller håll bruschettorna varma i ugn, 100 grader, 5– 10 minuter fram till servering.
- Lycka till!
Publicerat den
3 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar