Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruschetta med tomat och serranoskinka

 
Skriv ut

Supergott! Antingen som förrätt eller som lite kvällsgott. Får en att längta tillbaka och minnas den goda maten i Grekland :-) Det var iallfall där vi åt bruschetta :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg. Kan grillas i ugnen också. Dela vitlöksklyftorna på längden och gnid snittytan mot det varma brödet.
  3. Fördela tomatröran på bröden. Arrangera en skiva lufttorkad skinka på varje brödskiva och servera med en gång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.