Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bryggarbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variant av sjömansbiff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor och stek i smör på båda sidor, krydda med salt och peppar. Ta upp och lägg dem åt sidan. Vispa ut pannan med vattnet och tomatpurén och häll skyn i en gryta.
  2. Stek löken. Varva potatis, kött och lök i grytan, avsluta med potatis, krydda med salt och timjan mellan lagren. Häll på buljong och koka på medelvärme under lock tills potatisen är mjuk och köttet mört, strö på hackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 15 november 2009

    Mums!!!! Detta var verkligen supergott. Vi tyckte det var godare än vanlig sjömansbiff. Det här ska jag snart göra igen. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.