Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bryggmästarlåda 3. Rödinglåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är variant nr 3 av recept som är baserat på Bryggmästarpotatis (se separat recept) och är hämtat från Stefan Torstenssons kokbok, "med smak av öl".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här:
  2. Tillaga Bryggmästarpotatis (se separat recept) först.
  3. Salta och peppra fiskfiléerna. Vänd dem i mjöl. Värm rikligt med smör i en stor stekpanna. Stek filéerna gyllenbruna på medelgod värme.
  4. Servering: Lägg filéerna på en bädd av Bryggmästarpotatis. Servera gärna lite smält smör vid sidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.