Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brynt brysselkål med äppelmust

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Brysselkål rynkar många näsan för, men prova detta recept. Du kommer inte att rynka på näsan längre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skär brysselkålen i fjärdedelar genom roten. Skala, dela och skiva lökarna. Stek lök och brysselkål i hälften av smöret så att det får färg.
  2. Tillsätt sirap och vinäger och fräs någon minut. Tillsätt lagerblad och äppelmust. Koka sakta ca 10 minuter. Rör ner resten av smöret och smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka persiljan grovt och strö över kålen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.