Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brysselkål med rostade hasselnötter

(1 kommentar)  
Skriv ut

Till glögg kalaset

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Plocka ner kålen, koka den mjuk i saltat och sockrat vatten. Låt gärna en kula smör koka med i vattnet.
  3. Lägg nötterna på ett bläck och rosta dem gyllenbruna i ugnen. Ta av skalet och hacka nötterna.
  4. Bryn kålen i smör och olja, blanda i nötterna, persiljan och timjanen. Salta och peppra. Lägg upp på ett fat och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lottet 15 november 2008

    Tack Lilljeppe. Det var kanongott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.