Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brytbröd med honung och örtkryddor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Gott bröd till buffén eller en vanlig sallad eller soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Smula ner jästen i ljummen mjölk och rör så att den löser sig. Tillsätt margarin, honung, salt och kryddor. Rör slutligen ner mjölet till en smidig det. Ställ den att jäsa under bakduk ca 30 min. Arbeta degen smidig på bakbordet. Rulla degen i 30 lika stora bullar. Lägg dem ganska tätt på plåt (25x35 cm) med bakpapper. Bröden ska jäsa ihop till en kaka. Jäs bröden under bakduk 30 min. Grädda mitt i ugnen ca 15 min i 225 grader. Låt bröden svalna under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • carre007 9 juni 2008

    Det här var jättegott bröd, ska göra dom många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.