Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brytbröt med graham

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Degen innehåller endast färsk ostmassa och inget fett. Blir 12-14 bitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Mät upp grahamsmjöl, vetemjöl, bakpulver och salt, och blanda med kesella och lättfil. Forma till en deg.
  3. Mjöla bordet och forma två längder av degen. Lägg dem på en papperstäckt plåt och gör 5–6 skåror i varje.
  4. Grädda brödet mitt i ugnen i ca 12 minuter.
  5. Brödet passar bra att servera till olika sallader eller till soppa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • AegaChan 2 januari 2011

    Låter jättegott, måste testa! Kan man hacka upp soltorkade tomater & blanda i, tror du? :)

  • rebeckajohansson 2 maj 2011

    Grymt gott bröd! Jag bytte ut vetemjölet mot dinkelmjöl och det vart supergott. Tog inte mer än 20 minuter heller.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.