Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brytchoklad med torkade tranbär och pistaschnötter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gastronomiöl: Bishops Finger passar utmärkt till!

Ingredienser

Instruktioner

Grovhacka torkade tranbär och rostade skalade pistaschnötter. Smält ca 400 g mörk block-choklad av god kvalitet och bred ut tunt på smörpapper. Strö över tranbär och nötter på varsin sida. Ställ in i frysen 10 minuter. Bryt chokladen i skärvor. Servera som spännande tillbehör till öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.