Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Budapestrulle

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god tårtbit till kaffet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret och vispa till en tjock marängsmet. Vänd ner nötter och vetemjöl. Bred ut smeten i ett jämnt lager på plåt med bakplåtspapper. Grädda 15-20 minuter mitt i ugnen. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper och dra sedan av papperet som marängen gräddats på. Låt kallna.
  2. Vispa grädde och socker. Bred grädden över marängen och fördela bären på grädden. Rulla ihop som en rulltårta från ena långsidan. Sikta över florsocker före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.