Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

budapestrulle

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

mums

Ingredienser

Instruktioner

Mal hasselnötterna. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Blanda ned strösocker, marsanpulver och de malda hasselnötterna. Klä en form 20 x 30 cm, med smort bakplåtspapper, och bred ut smeten i den. strö på lite flagad mandel. Grädda ca 20 minuter på mittfalsen. När kakan har svalnat stjälpes den upp på bakplåtspapper, eller smörpapper, gärna med en fuktig handduk under. Låt formen ligga över till kakan är helt kall. Vispa 2-3 dl grädde och blanda den med avrunna mandarinklyftor (från burk med 172 g frukt) Bred på gräddblandningen och rulla ihop till en längd med skarven underst

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.