Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffalo chicken wings

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mycket gott som snacks till ölen eller som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingvingarna rikligt med BD-krydda och låt dra i cirka 15 minuter. Lägg över vingarna i en eldfast form och stek i ugn, 160–175 grader, cirka 10–12 minuter. Blanda samman och värm smör och pepparsås. Lägg över de varma vingarna i den varma vingsåsen och låt dra någon minut. Låt rinna av. Blanda samman ingredienserna till dressingen och servera till kycklingvingarna.
  2. Tips! Servera kycklingen med stjälkar av blekselleri.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • chokladtryffel 29 maj 2009

    Tänkte prova detta recept men tror inte att min butik säljer den här Tennessee såsen. Har du nå tips på vad jag skulle kunna ersätta den med eller kan du beskriva litegrann hur den smakar kanske jag kan hitta nåt annat som passar? Tack!!

  • nielsholm 4 augusti 2009

    Pete s texas hot sauce, går att köpa på willy's, coop och Ica maxi. Blanda med 3/4 smör och lägg på wingarna. Underbart gott.. Saknar wingar från södern.

  • Linda-77 29 maj 2010

    Hej jag kör med tabasco i ställer för Tennessee sunshine pepper sauce.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.