Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffé "meze"/ Vitlöksfrästa chiliscampi

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Meze: turkiskt smörgåsbord. De här recepten jag lagt in under rubriken Buffé "meze" är väldigt bra att laga tillsammans med gästerna. Ställ fram ingredienserna och dela ut recepten ....... roligt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur chilin och skala vitlöken och finhacka det. Fräs chili, vitlök, ingefära och spiskummin i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 1 min. Lägg i scampin och stek den ca 1 min på varje sida.(Inte för länge, då blir scampin seg)
  2. Smaksätt med koriander, citronsaft och salt.

Kommentarer (1)

  • Nallemamma 9 juni 2010

    nu har ja lånat denna !! Mumsigt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.