Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur med köttfärs och tsatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket enkel och god middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att göra bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Bryn vitlöksklyftan (pressad) tillsammans med salt och peppar. Häll i köttfärsen och fräs tills den blir klar.
  3. Gör tzatsiki. Häll gräddfil i en skål, hacka gurkan och häll i tillsammans med den pressade vitlöken och lite salt. (Om man vill kan man ha mindre/mer vitlök efter smak.)
  4. Värm haricot verts i mikron i en glasskål med lite vatten på botten. Glöm inte lock.
  5. Häll upp bulguren i en skål, toppa med köttfärsen, haricots verts och halva körsbärstomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.