Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgur med räkor och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och god lunchrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll bulguren i en serveringsskål och häll på det kokande vattnet. Sätt en tallrik över och låt stå i 10 minuter.
  2. Blanda samman olivolja, vatten, balsamvinäger och Sweet & Less till dressingen och häll över bulguren när den svällt.
  3. Rör i morot, rödlök, cocktailtomater, ruccolasallad, persilja och räkor.
  4. Servera med ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.