Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgurgryta med fläskkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Testade bulgur för första gången igår och detta blev resultatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen och lägg i bulgur. Koka enligt anvisning på paketet ( i mitt fall 12 min + 5 min vila).
  2. Skär under tiden köttet, morötterna, paprikan, purjolöken och squashen i ganska små bitar.
  3. Värm upp en stekpanna, häll i oljan och pressa i vitlöken. Stek köttet och salta och peppra efter smak.
  4. När köttet är genomstekt lägg i de skurna grönsakerna samt broccoli och majs. Häll på sesamolja och risvinäger. Blanda i currypastan. Låt allt steka ihop tills grönsakerna får lagom tuggmotstånd (en smaksak). Blanda till sist i den kokta bulgun och servera med naturell yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.