Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgurgryta med två sorters korv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En egen komposition som kom till en dag när jag längtade efter något nytt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgurn enligt anvisning på paketen. Skala och hacka vitlök och lök. Skölj purjolöken och strimla. Skär morötterna i strimlor.
  2. Fräs i smör några minuter. Strimla falukorven och skär kabanossen i slantar. Låt steka med några minuter. Tillsätt senap, crème fraiche och mjölk och koka upp alltsammans. Smaka av med salt och peppar
  3. Blanda i den kokta bulgurn..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.