Rörde i hop denna rätt en dag, oj vad gubben åt.
Instruktioner
- Koka bulgurn i vattnet och buljongen.
Stek köttfärs grovt fördelat.
Hacka vitlök och tillsätt den och champinjonerna samt grönsakerna.
Salta och peppra efter smak.
- Till såsen blandar du allt utom persiljan i en kastrull och låter den puttra en liten stund.
- Tillsätt persiljan sist av allt så den behåller sin fräscha färg och smak.
- När bulgurn är klar rör du i hop den med köttfärsen.
- Serveras med såsen och en grönsallad.
Publicerat den
30 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett enkelt och lättlagat recept som tonåringarna tyckte om. Burgur brukar inte gå hem, men båda tog om. Bra och ta till när fantasin tar slut. Jag hade allt hemma utom färsk basilka så jag tog timjan istället.