Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulgurwok

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och mycket gott. Smak av färsk ingefära och vitlök. Går att använda lite efter vad man har.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka bulgur, 1/2 dl bulgur kokas i 1 dl vatten samt lite salt eller enligt anvisning.
  2. Smält lite smör i en stekpanna och stek wokgrönsakerna en stund, tillsätt kebabsplit (finns i frysdisken och heter kebabsplit) så de får brynas samt krydda lite med kebabkrydda på kebabspliten.
  3. Tillsätt därefter fina lökklyftor (kan skäras direkt ner i pannan), delade köttbullar och tomat. Riv ner lite färsk ingefära samt en liten vitlöksklyfta rakt ner i stekpannan samt smaka av med sambal oelek. Blanda ner bulguren och låt allt bli varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.