Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buljongkokt kycklingfilé med rotfrukter och wasabikräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Koka rotfrukterna lätt så de behåller sitt tuggmotstånd. Den heta wasabikrämen sätter skjuts på rätten!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär potatis, kålrot och morot i tärningar. Koka upp buljongen. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg filéerna i buljongen och sjud under lock ca 10 minuter. Ta upp filéerna och låt vila under aluminiumfolie medan rotfrukterna kokas. Lägg rotfrukterna i buljongen och sjud under lock tills de mjuknat, ca 10 minuter. Blanda osten med wasabi och smaka av med 2 krm salt. Servera kycklingen i skivor med rotfrukter, buljong och wasabikräm. Garnera med timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.