Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buljongkokta revben

 
Skriv ut

Dessa buljongkokta och grillade revben kommer bli succé på sommarens grillpartyn! Koka sakta dina spjäll till köttet släpper lätt och pensla sedan det avrunna köttet med din söta örtgrillolja före det grillas. Duka fram de saftiga spjällen och njut! Tips Revben tar lång tid att grilla, och man får passa och vända. Buljongkokar du revbenen före behöver de bara 10-15 minuter på grillen, dessutom sköter det sig självt på spisen medan du förbereder resten av grillmenyn

Ingredienser

Instruktioner

Koka spjället sakta i buljong i ca 1 timme - eller till dess att köttet släpper lätt från en gaffel sticks i. Skumma av. Ta upp spjället och låt det rinna av. Skär det i bitar. Blanda samman alla ingredienser till grilloljan. Pensla bitarna med detta. Grilla spjällen i 6-8 minuter på vardera sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.