Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bullar med morot

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Saftiga och mycket goda bullar.

Ingredienser

Instruktioner

Jästen smulas i en bunke. Häll på vattnet, keso, morötter, salt, olja, grahamsmjöl och vetemjöl så degen släpper bunken. Låt jäsa 30 minuter. Knåda degen och dela den i två bitar, rulla ut längder som skäres i bitar och ställs med snittytan upp på en plåt. Jäs 20 minuter och grädda sen i 225 grader i ca 25 minuter. Låt svalna på galler under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.