Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bullar med solrosfrön

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Extremt goda, speciellt varma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smöret i en kastrull, häll i mjölken och låt det bli fingervarmt.
  3. Smula jästen i en bunke och häll över den fingervarma mjölken. Rör tills jästen har löst sig.
  4. Blanda ner solroskärnor, salt, havrekli och mjölet. Knåda degen smidig.
  5. Låt jäsa i 30 minuter.
  6. Forma sedan små bullar och låt jäsa 20 minuter. Pensla med ägget.
  7. Sätt in i ugnen i 10-15 minuter.
  8. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.