Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bullar med vitchokladfyllning

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Goda, söta bullar. Använd 1/3 grundrecept för vetedeg. Finns bland mina recept. Om man föredrar mörkchoklad så går det lika bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kavla ut degen tunt på mjölat bakbord. Bred smör på degen och strö på socker. Hacka 100 gram choklad och sprid över degen. Rulla ihop från långsidan och skär i bitar. Lägg i formar eller på plåt. Jäs 40 min och pensla med ägg. Ställ in i ugn 6-8 min, och låt sedan bullarna svalna.
  2. Smält resten av chokladen i vattenbad och ringla över bullarna. Låt stelna.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Christina56 31 oktober 2008

    Så goda och lätta att göra!!!

  • josse12 1 mars 2009

    Kanon, bakade bara några med vit choklad som test, resten med kanel som vanligt. Dessa med vit choklad är slut och ingen vill ha kanelbullarna utan tjatar efter mera med vitchoklad.

  • Tingeling13 26 februari 2010

    Sjukt goda bulla. Jag hade kunnat äta tio stycken, men det får man faktiskt inte här hos mig ;o). Jag blandade florsocker och pressad citron och ringlade över i stället för choklad, det var mycket gott.

  • Alex-77 4 mars 2010

    Så goda med vit choklad! Mamma tjatar alltid på mig att jag ska baka såna bullar till henne.

  • MariiieL 12 augusti 2010

    Detta var supergoda bullar och mina barn (som annars BARA äter kanelbullar) älskade dessa. Ett recept som ska sparas och användas väl =) Men jag hade problem med att smälta den vita chokladen och kunna ringla den. Blev bara kräm av det. Så jag ska också ta florsocker och ringla över som en annan skrev i kommentar... Tack för ett bra recept...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.