Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bulle med bulle

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 minuter
Skriv ut

Riktigt gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

Ta en fralla skär på mitten. Läg en chockladboll i bull halvan. Sen ta på den andra skivan. Sen e de bara och äta

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • Gillsan 19 maj 2008

    supergott!

  • Evia 19 maj 2008

    Den är supergod. Det vet jag.

  • Sandra-Louise 19 maj 2008

    Den är verkligen jätte god. Den åt man faktiskt på rasterna i skolan ;) haha :P ger dig helt klart en femma för den.

  • LaJefa 27 maj 2008

    Denna bullen glömmer jag aldrig...köpte man alltid när det var dålig lunch på skolan...receptet måste komma från mammsen.

  • annelieberggren 9 juni 2008

    Låter skumt tycker jag, udda blandning. :) men är säkert jätte gått.

  • king200 20 juli 2008

    redigt gott

  • Isbane 23 januari 2012

    Ja, jag skulle då bara vilja uttrycka mitt hat mot den här bullen. Jag är hitflyttad, stolt, västgötte och fick höra om detta skämt till bakverk under skoldagens sockerpaus. Mitt hat mot det groteska påfundet är oändligt och min ilska kommer aldrig sina. Jag ska bedriva hatkampanjer och lynchningar. I mitten av helvetets nio cirklar ligger kärnan till allt hemskt och allt förtvinat, nämligen en Bulle i Bulle! All makt åt Tengil och semlorna! P.S Det är jag på bilden.

  • Tosafora 16 februari 2012

    Helt fantastiskt! Jag gjorde först denna som ett test åt mig själv och då jag upplevde en himmelsk njutning bestämde jag mig för att laga åt till hela familjen. Jag bytte ut frallan mot en barkis alt. bergis, skar på mitten och lade sedan på tio chockladbollar. Sen lade jag på topplocket igen och serverade med en god sallad. Både barnen och min sambo älskade denna rätt! Tack för inspirationen!

  • leif_@comhem.se 4 mars 2013

    Hm... så här ska en bulle med bulle vara: 1 frasig fralla 1 arraksboll med kokos INTE strössel. Leta upp "ihopbakningsdelen" på sidan av frallan, öppna den försiktig där. Eventuellt kan du gröpa ur frallan, stoppa in arraksbollen, kläm ihop så du mosar arraksbollen. ÄT OCH NJUT!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.