Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bullpizza

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Goda små pizzor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör bulldegen och låt den jäsa 30 min och bred sen ut den som vid kanelbullar.
  2. Hacka ihop skinka ost och ketchup. Bred blandningen över bullbotten och strö över pizzakryddan. Rulla ihop degen och skär 8 lika stora bullar.
  3. Låt jäsa ytterligare 30 min. Pensla med ägget eller olja. Grädda i 16-18 min i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.