Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgare med juläpplen och röd coleslaw.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda burgare med julskinka och röd coleslaw. Kanske ett bra alternativ när man tröttnat på den vanliga julmaten efter jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och finstrimla kålen. Slaka kålen, lägg den i en bunke och häll över kokande vatten så att det täcker. Rör om och låt stå i 2 -3 minuter. Låt kålen rinna av och pressa ur vätskan. Låt kallna.
  2. Rör ihop majonnäs, crème fraiche och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Blanda såsen med kålen.
  3. Kärna ur och skiva äpplena tunt. Stek skinka och äpplen i smöret. Servera skinkan i hamburgerbröd med coleslaw och salladsblad. Toppa med äppleskivorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.