Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burgundisk färsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott och perfekt för lunchlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen, hälften åt gången, tillsammans med pressad vitlök i en stekpanna. Lägg över köttfärsen i en kastrull eller liten gryta.
  2. Stek lök och champinjoner i stekpannan och lägg över det i kastrullen. Tillsätt matlagningsvin, soja, tomatpuré, timjan, lagerblad och buljongtärning. Låt färsgrytan småkoka i 10 minuter.
  3. Koka under tiden potatisen. Häll av vattnet och tillsätt margarin, persilja, salt och peppar. Kör med en elvisp.
  4. Servera färsgrytan med potatis och sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annelie1969 31 januari 2009

    Riktigt God. Påminner om riktig gryta med grytbitar, men den här gick snabbare att göra. /Annelie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.