- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mycket gott och perfekt för lunchlådan.
Instruktioner
- Stek köttfärsen, hälften åt gången, tillsammans med pressad vitlök i en stekpanna. Lägg över köttfärsen i en kastrull eller liten gryta.
- Stek lök och champinjoner i stekpannan och lägg över det i kastrullen. Tillsätt matlagningsvin, soja, tomatpuré, timjan, lagerblad och buljongtärning. Låt färsgrytan småkoka i 10 minuter.
- Koka under tiden potatisen. Häll av vattnet och tillsätt margarin, persilja, salt och peppar. Kör med en elvisp.
- Servera färsgrytan med potatis och sallad
Publicerat den
9 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Riktigt God. Påminner om riktig gryta med grytbitar, men den här gick snabbare att göra. /Annelie