Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burkbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt matbröd, passar perfekt till bla doppbröd

Ingredienser

Instruktioner

Rör ut jästen i lite kallt vatten. Häll sedan på resten blandat med mjölken (ljummat) Rör i övriga ingredienser. Låt jäsa i 45 minuter. Dela i 2 bitar lägg i smorda burkar (som de på bilden). Låt jäsa till kanten. Grädda i 200 grader i 50 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.