Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burritos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tortillas fyllda med tacokryddad färs och annat gott....mmm..

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen smulig i lite matfett. Tillsätt kryddmix och tomatkross. Låt småputtra ca. 10min. Koka riset med vatten och salt. Rör ner de avrunna majskornen i riset. Skala och skiva löken. Kärna ur och strimla paprikan. Fräs löken mjuk och glansig. Tillsätt paparikan och låt den fräsa med ett par min. Lägg ut tortillas och fördela färs, risblandning och lökröra över bröden. Rulla samman tortillasen och lägg dem i ett smort eldfast fat. Strö över lite riven ost. Gratinera mitt i ugnen 250 grader tills osten har smält och fåt lite färg. Värm salsan och bjud den och creme fraiche till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.