Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Burritos med smak från havet

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda variation av innehållet i ett tortillabröd. Så mumsig! Och ögat får sina färger.........

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina och skär torsken i ca 2x2 cm stora kuber. Blanda samman olja, limesaft, salt och peppar i en skål. Vänd ner fisken i blandningen och låt den marinera ca 15 minuter i rumstemperatur.
  2. Skala och skiva löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Fräs lök och paprika i oljan i en traktörpanna. Häll över de krossade tomaterna och låt puttra utan lock ca 10 minuter. Blanda ner fisken och låt puttra ytterligare ca 5 minuter.
  3. Hacka koriandern och vänd ner i grytan tillsammans med räkorna.
  4. Värm tortillabröden i 125°C, ca 10 minuter inlindade i aluminiumfolie. Fyll tortillabröden med fiskröran och riven ost.
  5. Servera med en sallad av isbergssallad, avokado och färsk gurka till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.