En lite annorlunda variation av innehållet i ett tortillabröd.
Så mumsig! Och ögat får sina färger.........
Instruktioner
- Halvtina och skär torsken i ca 2x2 cm stora kuber. Blanda samman olja, limesaft, salt och peppar i en skål. Vänd ner fisken i blandningen och låt den marinera ca 15 minuter i rumstemperatur.
- Skala och skiva löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Fräs lök och paprika i oljan i en traktörpanna. Häll över de krossade tomaterna och låt puttra utan lock ca 10 minuter.
Blanda ner fisken och låt puttra ytterligare ca 5 minuter.
- Hacka koriandern och vänd ner i grytan tillsammans med räkorna.
- Värm tortillabröden i 125°C, ca 10 minuter inlindade i aluminiumfolie. Fyll tortillabröden med fiskröran och riven ost.
- Servera med en sallad av isbergssallad, avokado och färsk gurka till.
Publicerat den
27 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar